בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מהו תחליף הבשר שאפילו רחל טלשיר סירבה לאכול?

על אף שהוא מפוצץ בשפע יתרונות תזונתיים ובעל טקסטורה טובה כתחליף בשר, כתבת המדור התקשתה לאכול סייטן. דווקא על האזוקי והכוסמת, הכוכבים האחרים של המטבח המקרוביוטי, היא התענגה

21תגובות
בתמונה רואים שתי קערות עם קציצות טבעוניות, צ'יפס ופטרוזיליה
דודו בכר

יום העצמאות מאחורינו, ל"ג בעומר אתנו. את שניהם מציינים בצלייה של נתחי בשר ואכילתם. ביקשתי מסיגל תבור, מנחת סדנאות בישול מקרוביוטי, לשתף במתכונים שלה שמדמים מאכלים בשריים. לפני הכול היא השקיעה מאמצים כבירים כדי לשכנע אותי לאכול סייטן. היא מכנה אותו "בשר חיטה מאמא אדמה", ואילו אני שואלת למה לאכול את תמצית החומר ממנו סובלים חולי הצליאק. אבל היא דווקא ממליצה עליו כתחליף נהדר לחלבון מן החי, על שום היותו דל קלוריות וכזה הסופג טעמים בקלות. ובכל זאת אני מתקשה לפתוח את פי אל המטעמים שיצרה ממנו. תבור...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו