רחל טלשיר

יום העצמאות מאחורינו, ל"ג בעומר אתנו. את שניהם מציינים בצלייה של נתחי בשר ואכילתם. ביקשתי מסיגל תבור, מנחת סדנאות בישול מקרוביוטי, לשתף במתכונים שלה שמדמים מאכלים בשריים. לפני הכול היא השקיעה מאמצים כבירים כדי לשכנע אותי לאכול סייטן. היא מכנה אותו "בשר חיטה מאמא אדמה", ואילו אני שואלת למה לאכול את תמצית החומר ממנו סובלים חולי הצליאק. אבל היא דווקא ממליצה עליו כתחליף נהדר לחלבון מן החי, על שום היותו דל קלוריות וכזה הסופג טעמים בקלות.

תגיות:

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ