בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בריאות עוד מימי התנ"ך: להתאהב מחדש בכוסמין

איך הפך קמח הכוסמין, שלמרות דימויו החדשני מוזכר כבר במקרא, למוביל בין הקמחים הבריאותיים? על סגולותיו וטעמו, על יתרונו באפייה וגם מתכון של מי שהכירה והתאהבה

5תגובות
מאפה הכוסמין הממולא של נטע תעסה. לא לבלבל עם כוסמת
תומר אפלבאום

קמח הכוסמין התנחל בתודעת הצרכנים רק בשנים האחרונות. בהתחלה אפילו השם קצת בילבל, בגלל הדמיון ל"כוסמת". לבלבול הזה יש משמעות מיוחדת לגבי מי שנמנעים מגלוטן שכן הכוסמת חפה ממנו ואילו הכוסמין לא. יחד עם שאר הקמחים הפחות מוכרים — ביניהם חומוס, קוקוס, טף ועוד רבים — הצטופף הכוסמין על המדפים בחנויות כמין המלצה לתחליף, אלא שרוב רובם של האופים לא הכירו אותו וחששו להתקרב אליו. אפשר להתחיל מהסוף ולציין את הסיבה העיקרית לכך שהכוסמין הצליח במקום שבו נכשלו האחרים: הוא די דומה בטעמו לקמח לבן רגיל. לכן מי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו