בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הגיע הזמן לטעום את צמח האלוורה

צמח האלוורה מוכר בעיקר בזכות הג'ל שמקל על כוויות. יועצת הבריאות אומינה קדמי מספרת על סגולותיו הנדירות בהבראת מערכת העיכול ונגעי עור שונים, ואיך בעזרת אבטיח או דבש אפשר לבטל את מרירותו ולהכין מיץ טעים ואפילו מרגריטה

8תגובות
מימין: מיץ אלוורה ואבטיח, אלוורה מרגריטה ומים מרפאים, מתכונים של אומינה קדמי
מוטי מילרוד

גם מי שכבר התרגל לרעיון שאפשר לשתות מיץ ירוק וליהנות ממנו, מתקשה לא להרים גבות מול המגמה של שתיית אָלוֹוֶרָה. אלא שמומחי בריאות, ואפילו מומחי יופי, ממליצים עליו בכל פה. צריך להדגיש שלא מדובר בשתיית אותו ג'ל שנמכר כמרפא לכוויות, אלא במיץ צלול וטרי שנסחט ישירות מצמח. האלוורה, אגב, לא זקוקה לטיפול מיוחד, אוהבת שמש וקלה לגידול. לכן היא מתאימה לגינה כמו גם לצד חלונות שטופי שמש, וכן — חוץ מלשתות מיץ — ניתן להפיק ממנה ובמהירות ג'ל מרפא בכל מקרה של כווייה. סיבה טובה למקם אותה במטבח, לא רחוק מהכיריים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו