הגיע הזמן לטעום את צמח האלוורה

צמח האלוורה מוכר בעיקר בזכות הג'ל שמקל על כוויות. יועצת הבריאות אומינה קדמי מספרת על סגולותיו הנדירות בהבראת מערכת העיכול ונגעי עור שונים, ואיך בעזרת אבטיח או דבש אפשר לבטל את מרירותו ולהכין מיץ טעים ואפילו מרגריטה

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
רחל טלשיר

גם מי שכבר התרגל לרעיון שאפשר לשתות מיץ ירוק וליהנות ממנו, מתקשה לא להרים גבות מול המגמה של שתיית אָלוֹוֶרָה. אלא שמומחי בריאות, ואפילו מומחי יופי, ממליצים עליו בכל פה. צריך להדגיש שלא מדובר בשתיית אותו ג'ל שנמכר כמרפא לכוויות, אלא במיץ צלול וטרי שנסחט ישירות מצמח. האלוורה, אגב, לא זקוקה לטיפול מיוחד, אוהבת שמש וקלה לגידול. לכן היא מתאימה לגינה כמו גם לצד חלונות שטופי שמש, וכן — חוץ מלשתות מיץ — ניתן להפיק ממנה ובמהירות ג'ל מרפא בכל מקרה של כווייה. סיבה טובה למקם אותה במטבח, לא רחוק מהכיריים והתנור.

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ