הגיע הזמן לטעום את צמח האלוורה

צמח האלוורה מוכר בעיקר בזכות הג'ל שמקל על כוויות. יועצת הבריאות אומינה קדמי מספרת על סגולותיו הנדירות בהבראת מערכת העיכול ונגעי עור שונים, ואיך בעזרת אבטיח או דבש אפשר לבטל את מרירותו ולהכין מיץ טעים ואפילו מרגריטה

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ