בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אז נרים כוס כורכום

למשקאות כורכום יש יתרון על השימוש המקובל בו בתבשילים, ואביטל סבג מציעה מתכונים ומסבירה איך להימנע מהצהוב על השיניים. וגם: מהן הסגולות של התבלין ומה הבעיה במחקרים עליו

15תגובות
משקה טבעוני משקאות טבעוניים
אבישג שאר ישוב

אחרי שכתבתי כאן לאחרונה בשבחם של משקאות האלוורה ואיך הם דוחקים את השייקים והמיצים הירוקים, קיבלתי תגובות שלפיהן משקאות אלוורה הם כל כך 2015 ואילו הדבר הבא הוא משקאות כורכום. נכון שכולם מבשלים עם כורכום — אלא שלשתות אותו הוא רעיון חדש יחסית שמאפשר לצרוך כורכום בפחות מאמץ ובמינונים יותר משמעותיים. פניתי לאביטל סבג, מומחית לרפואה טבעית, שפית של אוכל בריא, מחברת הספר "חמש עונות במטבח, בישול טבעוני ברוח הזן", וביקשתי ממנה לשתף את קוראי המדור ברעיונות למשקאות כורכום טעימים וקלים להכנה. סבג מקדימה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו