בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שלושה דברים שאתם לא מאמינים שאפשר לעשות עם אלוורה

אחרי שהצענו כאן משקאות אלוורה, הנה הדבר שגם שפים מתקשים להתמודד איתו: מאכלים מהצמח הרירי. יפתח ברקת הצליח להוציא מתוק ממר, ומציע קרפצ'ו, סלט ומוס — עם אלוורה

2תגובות
סלט מלפפונים ואלווורה
דודו בכר

בעקבות הטור שבו הציגה כאן אומינה קדמי את משקאות האלוורה שהיא מכינה, קיבלתי מקוראים שפע של לינקים שמציעים מאכלי אלוורה. מאכלי אלוורה? זה נשמע די מרתיע לאכול חומר כה רירי ומריר, אבל זה שמשהו מרתיע לא אומר שהוא לא שווה את המאמץ. הפניתי את האתגר לכמה שפים עשויים ללא חת, ואחרי כמה ניסיונות כולם הרימו ידיים עם גבעול אלוורה שמוט. רק יפתח ברקת, הידוע בכינויו "יפתח לחם", חזר עם שלושה מתכונים. שני הראשונים מיועדים לסועדים הרפתקנים ואילו הקינוח שווה לכל חיך. למתכונים מקדים ברקת הערה כללית: "באלוורה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו