שלושה דברים שאתם לא מאמינים שאפשר לעשות עם אלוורה

אחרי שהצענו כאן משקאות אלוורה, הנה הדבר שגם שפים מתקשים להתמודד איתו: מאכלים מהצמח הרירי. יפתח ברקת הצליח להוציא מתוק ממר, ומציע קרפצ'ו, סלט ומוס — עם אלוורה

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

בעקבות הטור שבו הציגה כאן אומינה קדמי את משקאות האלוורה שהיא מכינה, קיבלתי מקוראים שפע של לינקים שמציעים מאכלי אלוורה. מאכלי אלוורה? זה נשמע די מרתיע לאכול חומר כה רירי ומריר, אבל זה שמשהו מרתיע לא אומר שהוא לא שווה את המאמץ. הפניתי את האתגר לכמה שפים עשויים ללא חת, ואחרי כמה ניסיונות כולם הרימו ידיים עם גבעול אלוורה שמוט. רק יפתח ברקת, הידוע בכינויו "יפתח לחם", חזר עם שלושה מתכונים. שני הראשונים מיועדים לסועדים הרפתקנים ואילו הקינוח שווה לכל חיך.

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ