מתכונים לפיצה טבעונית שטעמה אינו נופל מבריאותה

אחרי שהתמחו בעוגיות טבעוניות הרימו דני וגלית מרשק את הכפפה והכינו פיצה טבעונית מחומרים מזינים בלבד; הבסיס מקמח בריא, הרוטב ביתי, יותר ירקות ותוספת של קטניות או טופו

רחל טלשיר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רחל טלשיר

את דני וגלית מרשק, הצמד שיוצר את העוגיות הטבעוניות הפופולריות "דני וגלית", הצגתי כאן לפני כשנה. הפעם ביקשתי מהם ליצור פיצות בריאות. מה בין פיצות לעוגיות? לכאורה כלום. אבל רק לכאורה, שכן המרשקים אוהבים לפרק את המוצר לחומריו ולהחליף כל מרכיב בכזה שמשדרג אותו בריאותית בלי לפגום בטעם. ובעניין הפיצה הם מודים שלא נולדו עם חיבה לקמחים אלטרנטיביים.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ