בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים לפיצה טבעונית שטעמה אינו נופל מבריאותה

אחרי שהתמחו בעוגיות טבעוניות הרימו דני וגלית מרשק את הכפפה והכינו פיצה טבעונית מחומרים מזינים בלבד; הבסיס מקמח בריא, הרוטב ביתי, יותר ירקות ותוספת של קטניות או טופו

11תגובות
פיצה קלאסית עם גילופי
זוקיני מעל
אילן אסייג

את דני וגלית מרשק, הצמד שיוצר את העוגיות הטבעוניות הפופולריות "דני וגלית", הצגתי כאן לפני כשנה. הפעם ביקשתי מהם ליצור פיצות בריאות. מה בין פיצות לעוגיות? לכאורה כלום. אבל רק לכאורה, שכן המרשקים אוהבים לפרק את המוצר לחומריו ולהחליף כל מרכיב בכזה שמשדרג אותו בריאותית בלי לפגום בטעם. ובעניין הפיצה הם מודים שלא נולדו עם חיבה לקמחים אלטרנטיביים. הם באו מבתים רגילים עם אוכל רגיל, אף מילה על סיבים תזונתיים, היא מאשדוד והוא מחיפה. הגיעו לתל אביב כל אחד לחוד, הוא התנדב בחווה אורגנית, למד פרמקלצ'ר,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו