אורנה ואלה: המכשפות משיינקין

אולי זו הבשלנית הגרועה שאני, אבל מה שאורנה ואלה התל אביביות יודעות לעשות עם דוחן נראה לי לא פחות מאלכימיה

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

נתחיל מהסוף: לא נשאר אף פירור. למה מהסוף? לא רק כי זה לא מובן מאליו שהכל נאכל אלא בעיקר מפני שהשחקן הראשי בשלושת המתכונים היה דוחן. המדור הזה צבר קילומטראז' בהכנת מנות בריאות, רובן ככולן עם בשלנים בעלי מוניטין, ובמקרים רבים אפילו הצלם המורעב קצת נרתע. לא כל שכן כשמדובר בחומרי גלם כמו דוחן, שרק שמו — עם כל הכבוד לסגולותיו הבריאותיות המרשימות — מעורר רצון לנוס אל השיפודייה הקרובה.

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ