כך נהפכתי לדוסית

תמיד הסתייגתי מאוכל הודי עד שטעמתי את הדוסה שמכינה חן ויינשטיין, שהתבררה לא רק כמנה ממכרת ורבת־אפשרויות, אלא גם כמזון מושלם לטבעונים וצמחונים, המורכב מחלבון מלא - צירוף של דגן וקטנייה - שעבר השריה, טחינה והתססה

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

אפתח בווידוי לא חושפני: מעולם לא היתה לי סימפטיה לאוכל הודי. ניתן לסכם זאת בפרפראזה על חוות הדעת שנתן אבי האהוב ז"ל על אוכל סיני אי־אז בתחילת שנות ה–80: "אותם לוקשעלאך, אותם קרעפלאך, אותו צימעס, רק ברוטב מוזר". באוכל הודי, התרשמתי, יש במקום לוקשעלאך הרבה בובעס ולא מעט קרטופלאך. ואם לא זיהיתם את כל השמות, הרעיון ברור.

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ