בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך יוצאים ממלכודת הדבש

מה ההבדל בין דבש תלתן לדבש מפרחי אבוקדו, כמה דבש מייצרת דבורה אחת, והאם הוא מסוכן לחולי סוכרת?

12תגובות
כוורות
Dean Fosdick/אי־פי

במשך עשר שנות קיומו נערמו על שולחן המדור שאלות רבות על אודות הדבש. לכבוד חג הדבש, טובי דיקמן ממכוורת שמורת צוף ענה על שבע מהן: מה מבדיל בין דבש קרוש לנוזלי או מחומם? ישנן שמועות רבות ואמונות עממיות בנוגע לאיכות הדבש ולמרקמו. פעמים רבות נהוג לחשוב כי דבש נוזלי (לא קרוש) הוא דבש שחומם, או דבש מזויף, או שדבש קרוש הוא דבש שעורבב בו סוכר, או שהדבורים הואכלו בסוכר. כל אלה לא נכונים. הסיבה העיקרית המשפיעה על מרקמו של הדבש היא המקור שממנו נאסף; בדבש ישנו ריכוז לא מבוטל של אבקת פרחים. אבקת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו