טבעונית במובן השוקולדי

הדס רפאלי אופה עוגות שהן מאה אחוז טבעוניות, אבל לא דיאטתיות ולא בהכרח בריאותיות. קמח כוסמין למשל שייך בעיניה ללחם, לא לאפיית עוגה. צבעי מאכל? למה לא

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

השיחה עם הדס רפאלי, יוצרת של עוגות טבעוניות, התקיימה אחרי פניות מקוראים נלהבים שדחקו בי להמליץ על הקונדיטוריה שלה, "bike bakery". יש לי דעה מגובשת על קינוחים טבעוניים, כולל עוגות: לא אלאה בהגיגי ודי אם אומר שלפעמים מוטב לאכול תמר או תאנה במקום להסתבך במבצעי לוליינות שבהם מחליפים ביצים ומוצרי חלב בכל מיני אגוזים וזרעי פשתן. ועדיין, לכבוד חגי עוגות הדבש והתפוחים, ראוי לבדוק את הדברים מחדש.

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ