בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

טבעונית במובן השוקולדי

הדס רפאלי אופה עוגות שהן מאה אחוז טבעוניות, אבל לא דיאטתיות ולא בהכרח בריאותיות. קמח כוסמין למשל שייך בעיניה ללחם, לא לאפיית עוגה. צבעי מאכל? למה לא

7תגובות
עוגת תפוחים ללא גלוטן. רעיון מבריק לבסיס העוגה
דודו בכר

השיחה עם הדס רפאלי, יוצרת של עוגות טבעוניות, התקיימה אחרי פניות מקוראים נלהבים שדחקו בי להמליץ על הקונדיטוריה שלה, "bike bakery". יש לי דעה מגובשת על קינוחים טבעוניים, כולל עוגות: לא אלאה בהגיגי ודי אם אומר שלפעמים מוטב לאכול תמר או תאנה במקום להסתבך במבצעי לוליינות שבהם מחליפים ביצים ומוצרי חלב בכל מיני אגוזים וזרעי פשתן. ועדיין, לכבוד חגי עוגות הדבש והתפוחים, ראוי לבדוק את הדברים מחדש. המוצרים של רפאלי כוללים מגוון רחב של עוגות מאה אחוז טבעוניות, אך לא דיאטתיות ולא בריאותיות. יש בהן פאי...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו