את המרקים האלה כדאי לטעום

איך סיר של מרק בסיסי הופך, בשינוי תיבול ותוספות, למוליגטיני הודי ולמרק תאילנדי ואיטלקי. זוהר לוסטיגר בשן מציעה מתוך ספרה החדש פתרונות מזינים וזמינים למי שזרם עם מדורנו הקודם על התמרקות צום מרק

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רחל טלשיר

בעקבות הטור על צום המרקים פנו אלי קוראים בבקשה למתכונים חדשים וטעימים שאינם מצריכים השקעה מוגזמת. הפניתי את המשימה לכמה שפים בריאותיים ובשלנים ביתיים מחוננים, ומכל ההצעות אביא הפעם את זו של זוהר לוסטיגר בשן, שלאחרונה ראה אור ספרה "לאכול טוב". מתוך שפע המרקים בספרה היא הצביעה על המתכון למרק מוליגטיני (עמוד 91) שממנו, הבטיחה, ניתן בשינויים קלים ליצור כמה מרקים אחרים.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ