בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

את המרקים האלה כדאי לטעום

איך סיר של מרק בסיסי הופך, בשינוי תיבול ותוספות, למוליגטיני הודי ולמרק תאילנדי ואיטלקי. זוהר לוסטיגר בשן מציעה מתוך ספרה החדש פתרונות מזינים וזמינים למי שזרם עם מדורנו הקודם על התמרקות צום מרק

8תגובות

בעקבות הטור על צום המרקים פנו אלי קוראים בבקשה למתכונים חדשים וטעימים שאינם מצריכים השקעה מוגזמת. הפניתי את המשימה לכמה שפים בריאותיים ובשלנים ביתיים מחוננים, ומכל ההצעות אביא הפעם את זו של זוהר לוסטיגר בשן, שלאחרונה ראה אור ספרה "לאכול טוב". מתוך שפע המרקים בספרה היא הצביעה על המתכון למרק מוליגטיני (עמוד 91) שממנו, הבטיחה, ניתן בשינויים קלים ליצור כמה מרקים אחרים. "המוליגטיני," היא מקדימה, "הגיע מדרום הודו, שם היה דומה יותר לנזיד עדשים בקארי. בהמשך האנגלים אימצו אותו ושינו מעט, ואני המשכתי....



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו