בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כתום הוא השייק הירוק החדש

הם בריאים אבל לא מספיק טעימים, טוענים המתנגדים לשייקים ירוקים, ומציעים להכין את המשקה על בסיס ירקות כתומים, בריאים לא פחות. שלושה מתכונים קצרים ועוד כמה הצעות הרפתקניות, למי שמתחשייק

7תגובות
שייק
תומר אפלבאום

השייקים הירוקים, שנהנו תקופה ארוכה מפופולריות גואה בקרב שוחרי הבריאות, מתחילים להילחץ בגלל מגמה המאיימת לדחוק אותם לפינה: פחות עלים ירוקים ויותר ירקות כתומים. על העובדה ששותי השייקים הירוקים נהנים מתועפות ויטמינים, סיבים ונוגדי חימצון אין ויכוח. השאלה שכן מתעוררת בעקשנות היא בדבר הכיף בשתייתם. המקטרגים אף טוענים שלא לכולם — למשל לבעלי מערכת עיכול רגישה — השייקים הירוקים מתאימים. זו הסיבה שיש מי שמאדים או מקפיצים את העלים הירוקים לפני שמכינים מהם שייק. ועדיין, רבים מתלוננים על קשיי עיכול, בין...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו