כתום הוא השייק הירוק החדש

הם בריאים אבל לא מספיק טעימים, טוענים המתנגדים לשייקים ירוקים, ומציעים להכין את המשקה על בסיס ירקות כתומים, בריאים לא פחות. שלושה מתכונים קצרים ועוד כמה הצעות הרפתקניות, למי שמתחשייק

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים7
רחל טלשיר

השייקים הירוקים, שנהנו תקופה ארוכה מפופולריות גואה בקרב שוחרי הבריאות, מתחילים להילחץ בגלל מגמה המאיימת לדחוק אותם לפינה: פחות עלים ירוקים ויותר ירקות כתומים.

על העובדה ששותי השייקים הירוקים נהנים מתועפות ויטמינים, סיבים ונוגדי חימצון אין ויכוח. השאלה שכן מתעוררת בעקשנות היא בדבר הכיף בשתייתם. המקטרגים אף טוענים שלא לכולם — למשל לבעלי מערכת עיכול רגישה — השייקים הירוקים מתאימים. זו הסיבה שיש מי שמאדים או מקפיצים את העלים הירוקים לפני שמכינים מהם שייק. ועדיין, רבים מתלוננים על קשיי עיכול, בין השאר על תחושת נפיחות, בעטיה של שגרת השייקים.

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ