בשבחי המטבח ההודי: תיקון להשמצות עבר

היא נולדה באסטוניה, גדלה בישראל ומעדיפה את המטבח ההודי. מאשה, בעלת קייטרינג טבעוני, מציעה מתכונים טעימים וקלים להכנה

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

מאז שחלקתי כאן שבחים לדוסות של חן ויינשטיין ואף ניצלתי את ההזדמנות כדי להשמיץ בעזות מצח בוטה את שאר האוכל ההודי קיבלתי כל מיני הצעות לתקן את מזגי באמצעות טעימה של סוגים שונים של תבשילים הודיים: כאן מבשלים עדשים תוך כדי ריפוי באמצעות חוקנים ושם מכינים עדשים תוך די תרגול של תנוחות עתיקות. מפה לשם, בפה מלא עדשים בצבעים שונים, הגעתי למאשה שעל שירותי הקייטרינג הטבעוני שלה כבר כתבתי לפני כמה שנים. המוניטין הטובים נשארו כשהיו, גם התבשילים ורק שני דברים התרחשו: היא נהייתה צעירה במקום להתבגר ובו־בזמן החליטה לוותר על שם משפחתה. כמו מדונה או ריטה היא עכשיו רק מאשה. למה? "כי ככה בונים מותג".

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ