בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

תשמרו על הכוסברה שלכם

יש כאלה שנשבעים בשמה ואחרים יואילו לשלב אותה בתבשיל רק אם טעמה ייעלם. לאלה וגם אלה מציע מיסיונר הכוסברה גל ממליה מיזוגים מפתיעים של הירק השנוי במחלוקת

9תגובות
סחוג כוסברה
תומר אפלבאום

את גל ממליה מהבלוג "פתיתים" יש מי שמחשיבים לבעל בלוג האוכל הטוב מכולם ולכותב האוכל המשובח ביותר, ואחרים רואים בו את צלם האוכל המצטיין. לפני שנה הוא התארח במדור זה עם מתכוני אצות שגרפו תשואות. עכשיו הוא חוזר ומטרתו להאהיב על כולם את הירק שחצי עולם אוהב וחצי נרתע ממנו — הכוסברה. וכמו כל אוהב חסר פשרות, בכל פעם שנשמעת הסתייגות מן היציע, אפילו רפה, הוא מושך בכתפיו ומפטיר: "לא צריך, שלא יאהבו, ככה יישאר לי יותר". הקמפיין שלו לשיפור תדמיתה של הכוסברה כולל תחבולות שיפורטו בהמשך, ורובן מבוססות על...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו