תשמרו על הכוסברה שלכם

יש כאלה שנשבעים בשמה ואחרים יואילו לשלב אותה בתבשיל רק אם טעמה ייעלם. לאלה וגם אלה מציע מיסיונר הכוסברה גל ממליה מיזוגים מפתיעים של הירק השנוי במחלוקת

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

את גל ממליה מהבלוג "פתיתים" יש מי שמחשיבים לבעל בלוג האוכל הטוב מכולם ולכותב האוכל המשובח ביותר, ואחרים רואים בו את צלם האוכל המצטיין. לפני שנה הוא התארח במדור זה עם מתכוני אצות שגרפו תשואות. עכשיו הוא חוזר ומטרתו להאהיב על כולם את הירק שחצי עולם אוהב וחצי נרתע ממנו — הכוסברה. וכמו כל אוהב חסר פשרות, בכל פעם שנשמעת הסתייגות מן היציע, אפילו רפה, הוא מושך בכתפיו ומפטיר: "לא צריך, שלא יאהבו, ככה יישאר לי יותר".

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ