בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לאכול או לא לאכול?

למה הגויאבות כבר לא מה שהיו פעם

המאכלים שטבעונים מתקשים להודות שהם מתגעגעים אליהם, הפירות שאיבדו את טעמם ומתי קורה שמרוב געגוע למאכל אהוב אנחנו נרתעים ממנו

13תגובות
גויאבות אדומות. לאן נעלמו טעמי הילדות?
Sakurai Midori

בכל שנה, בכל עונה ובעיקר בחורף, מתעורר הדיון הקולינרי בגעגועים. למשל הגעגועים לגויאבה או לדובדבנים. אבל בשנים האחרונות מתמעטים והולכים הפירות והירקות שאינם אתנו בכל ימות השנה, ויחד עם הפיחות הזה נעלם הגעגוע, גם כי אין מחסור ואולי גם משום שפרי שאינו בעונתו הוא פחות טעים. מבחינה זו, במין הפוך על הפוך, שפר גורלם של הטבעונים שלפחות חלקם חשים עדיין געגועים קשים למאכלים שאכלו פעם והיום כבר לא — ויסלחו הטוענים שאין למה להתגעגע, שהתחליפים טובים מהמקור ועוד כהנה נימוקים שמשכנעים בעיקר את...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו