שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
רחל טלשיר
רחל טלשיר

הוויכוח בשאלה האם הטופו טעים או לא, המתעורר מחדש בעיקר בחורף, שבו מרבים בתבשילים חמים מחליפי בשר על בסיס טופו, כבר מוצה, והטיעונים לכאן או לשם מתמצים במילה אחת: תלוי. תלוי במקורו. הטופו, חומר הגלם שממנו מתחילים, חייב להיות מעולה גם כשהוא עירום. על הוויכוח הבא, איזהו הטופו הטעים מכולם, יש — כמו לוויכוח על החומוס — כמה תשובות נכונות.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ