בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שככה יהיה לי טופו

בחורף מתעורר שוב הוויכוח מהו הטופו הכי טעים, וטופו המשי שמייצר רועי גרנט הוא אחד המובילים. אבל סויה זה לא רק טופו, וגרנט מייצר ממנה גם יוגורט, נאטו וטמפה. לא את כולם כדאי לטעום לבד בבית

5תגובות
למטה (הכדורונים) ובכיוון השעון: נאטו, יוגורט, טמפה וטופו־משי
דודו בכר

הוויכוח בשאלה האם הטופו טעים או לא, המתעורר מחדש בעיקר בחורף, שבו מרבים בתבשילים חמים מחליפי בשר על בסיס טופו, כבר מוצה, והטיעונים לכאן או לשם מתמצים במילה אחת: תלוי. תלוי במקורו. הטופו, חומר הגלם שממנו מתחילים, חייב להיות מעולה גם כשהוא עירום. על הוויכוח הבא, איזהו הטופו הטעים מכולם, יש — כמו לוויכוח על החומוס — כמה תשובות נכונות. בשורה התחתונה מתייצבים שלושה מחנות עיקשים: הראשון נשבע ב"טופו קדיתא" שעליו כתבתי לא מעט, ואותו ניתן למצוא רק בחנויות טבע מובחרות. המחנה השני שומר אמונים ל"טופו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו