שככה יהיה לי טופו

בחורף מתעורר שוב הוויכוח מהו הטופו הכי טעים, וטופו המשי שמייצר רועי גרנט הוא אחד המובילים. אבל סויה זה לא רק טופו, וגרנט מייצר ממנה גם יוגורט, נאטו וטמפה. לא את כולם כדאי לטעום לבד בבית

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

הוויכוח בשאלה האם הטופו טעים או לא, המתעורר מחדש בעיקר בחורף, שבו מרבים בתבשילים חמים מחליפי בשר על בסיס טופו, כבר מוצה, והטיעונים לכאן או לשם מתמצים במילה אחת: תלוי. תלוי במקורו. הטופו, חומר הגלם שממנו מתחילים, חייב להיות מעולה גם כשהוא עירום. על הוויכוח הבא, איזהו הטופו הטעים מכולם, יש — כמו לוויכוח על החומוס — כמה תשובות נכונות.

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ