בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האם מזון בריא זה לעשירים בלבד?

ספרו המשעשע והציני של יחיל צבן, "ארץ אוכלת", הטוען כי אכילה בריאה היא רק עוד דרך להפגין עושר, הוא הזדמנות לבחון את המצב האמיתי בתחום. ומהם אריסטוקרטים של מלח?

32תגובות
חנות "מלוא הטנא" בבית השיטה
סוכנות ג'יני - אנצ'

האם אוכל בריא הוא סימן היכר של העשירים? יחיל צבן מעורר את השאלה מרבצה בספרו החדש, המשעשע והציני "ארץ אוכלת" (הוצאת אפיק). בפרק 12, "קסמו של האוכל הבריא", בסעיף "מחלת הבריאות", קובע צבן כי "האכילה הבריאה מודיעה לסביבה שבעליה הם בעלי המאה ובעלי הדעה, בעלי פנאי ובעלי אופי, בעלי ביטחון ובעלי בית. האכילה הבריאה כעמדה מוסרית מיוצרת על ידי המעמד הבינוני הגבוה, שמותח באמצעותה גבול תרבותי ופסיכולוגי בינו לבין אלו המשתכרים פחות ועובדים יותר". האמנם? צבן הוא כותב רהוט ומנוסה, והוא בעצם מבקש להוכיח...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו