בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המלצות ד"ר מירה ניאזוב: אבוקדו - לא יותר מדי. בננות - אאוט

בעיצומו של טרנד האבוקדו נפגשתי עם המטפלת בתזונה והמקרוביוטית מירה ניאזוב, שטוענת: הפרי אינו מתאים לחולי סרטן, לדלקות, לתינוקות חולים, ויש לאכול ממנו במידה. בננות, לדבריה, מתאימות לאפריקה ולא לאקלים שלנו

132תגובות
אבוקדו האס. הזן האהוב
בלומברג

עכשיו העונה בשנה שכולם שרים הלל לאבוקדו, בעיקר כשהזן האהוב והקומפקטי האס נמצא בשיאו. האבוקדו הוא חמאה מן הטבע ומבחינת הטבעונים הוא מחליף בהצלחה — והזן האס יותר מכולם — חמאה, שמנת וקצפת, מככב במתכוני גלידה, עוגות ומוסים, ומשכנע גם את גדולי הספקנים. בכתבה שהתפרסמה לאחרונה ב"הארץ" מתארת רוני קשמין איך הביקוש לאבוקדו שובר שיאים. מסתבר שהעולם משתגע עליו, שטוסט אבוקדו ושושני אבוקדו היו בין המנות הפופולריות (והמצולמות) ביותר לשנת 2016, ושהפרי הזה הוכתר כאחד הטרנדים של השנה שחלפה. עוד דיווחה קשמין...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו