שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
רחל טלשיר
רחל טלשיר

עכשיו העונה בשנה שכולם שרים הלל לאבוקדו, בעיקר כשהזן האהוב והקומפקטי האס נמצא בשיאו. האבוקדו הוא חמאה מן הטבע ומבחינת הטבעונים הוא מחליף בהצלחה — והזן האס יותר מכולם — חמאה, שמנת וקצפת, מככב במתכוני גלידה, עוגות ומוסים, ומשכנע גם את גדולי הספקנים.

בכתבה שהתפרסמה לאחרונה ב"הארץ" מתארת רוני קשמין איך הביקוש לאבוקדו שובר שיאים. מסתבר שהעולם משתגע עליו, שטוסט אבוקדו ושושני אבוקדו היו בין המנות הפופולריות (והמצולמות) ביותר לשנת 2016, ושהפרי הזה הוכתר כאחד הטרנדים של השנה שחלפה. עוד דיווחה קשמין כי באמסטרדם נפתחת מסעדת "מופע האבוקדו" ובה מוגש, ובכן — בעיקר מזה: חצאי אבוקדו ממולאים חומוס, צ'יפס ממנו, גם טאקו, וכמובן שעוגות, שייקים וגלידות אבוקדו. כל שאר המזונות יהיו כאן על תקן של תוספות.

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ