המלצות ד"ר מירה ניאזוב: אבוקדו - לא יותר מדי. בננות - אאוט

בעיצומו של טרנד האבוקדו נפגשתי עם המטפלת בתזונה והמקרוביוטית מירה ניאזוב, שטוענת: הפרי אינו מתאים לחולי סרטן, לדלקות, לתינוקות חולים, ויש לאכול ממנו במידה. בננות, לדבריה, מתאימות לאפריקה ולא לאקלים שלנו

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

עכשיו העונה בשנה שכולם שרים הלל לאבוקדו, בעיקר כשהזן האהוב והקומפקטי האס נמצא בשיאו. האבוקדו הוא חמאה מן הטבע ומבחינת הטבעונים הוא מחליף בהצלחה — והזן האס יותר מכולם — חמאה, שמנת וקצפת, מככב במתכוני גלידה, עוגות ומוסים, ומשכנע גם את גדולי הספקנים.

בכתבה שהתפרסמה לאחרונה ב"הארץ" מתארת רוני קשמין איך הביקוש לאבוקדו שובר שיאים. מסתבר שהעולם משתגע עליו, שטוסט אבוקדו ושושני אבוקדו היו בין המנות הפופולריות (והמצולמות) ביותר לשנת 2016, ושהפרי הזה הוכתר כאחד הטרנדים של השנה שחלפה. עוד דיווחה קשמין כי באמסטרדם נפתחת מסעדת "מופע האבוקדו" ובה מוגש, ובכן — בעיקר מזה: חצאי אבוקדו ממולאים חומוס, צ'יפס ממנו, גם טאקו, וכמובן שעוגות, שייקים וגלידות אבוקדו. כל שאר המזונות יהיו כאן על תקן של תוספות.

תגיות:

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ