בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לכבוד פורים: תחפושות טבעוניות לסביצ'ה, צדפות וקוויאר

מאכלי דגים טבעוניים נחשבים קשים יותר להכנה ממאכלי חלב או בשר טבעוניים, אבל לסיגלית אלירז יש כמה מתכונים משכנעים מאוד. ים של געגוע

5תגובות
סביצ'ה קוקוס
מוטי מילרוד

הטבעונים ידועים ביכולתם ליצור תחפושות של מוצרי חלב כולל גבינות מתוחכמות, ומנות העשויות מכאילו ביצים, וגם מאכלי בשר שחלקם מצליחים לבלבל אפילו חובבי סטייקים מושבעים. מה שנחשב קשה מכל אלה הוא ליצור תחפושות דגים. לכבוד פורים, הזמנתי את סיגלית אלירז מהחנות הטבעונית "ויטופיה" כדי להדגים את טענתה שגם זה לא מסובך: מסביצ'ה ועד צדפות וקוויאר, הכל טבעוני וטעים. לפני הכל, מכינים מי וואקמה שיעניקו לחומרי הגלם, באמצעות השריה, את הארומה העוצמתית של הים. איך מכינים מי וואקמה? מניחים כוס אצות וואקמה בצנצנת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו