לא רק בפורים: גרסאות טבעוניות לסביצ'ה, צדפות וקוויאר
מאכלי דגים טבעוניים נחשבים קשים יותר להכנה ממאכלי חלב או בשר טבעוניים, אבל לסיגלית אלירז יש כמה מתכונים משכנעים מאוד. ים של געגוע
הטבעונים ידועים ביכולתם ליצור תחפושות של מוצרי חלב כולל גבינות מתוחכמות, ומנות העשויות מכאילו ביצים, וגם מאכלי בשר שחלקם מצליחים לבלבל אפילו חובבי סטייקים מושבעים. מה שנחשב קשה מכל אלה הוא ליצור תחפושות דגים. הזמנתי את סיגלית אלירז מהחנות הטבעונית "ויטופיה" כדי להדגים את טענתה שגם זה לא מסובך: מסביצ'ה ועד צדפות וקוויאר, הכל טבעוני וטעים.

רחל טלשיר
בעלת טור "לאכול או לא לאכול"
racheltalshir@gmail.com