רחל טלשיר
רחל טלשיר

הטבעונים ידועים ביכולתם ליצור תחפושות של מוצרי חלב כולל גבינות מתוחכמות, ומנות העשויות מכאילו ביצים, וגם מאכלי בשר שחלקם מצליחים לבלבל אפילו חובבי סטייקים מושבעים. מה שנחשב קשה מכל אלה הוא ליצור תחפושות דגים. לכבוד פורים, הזמנתי את סיגלית אלירז מהחנות הטבעונית "ויטופיה" כדי להדגים את טענתה שגם זה לא מסובך: מסביצ'ה ועד צדפות וקוויאר, הכל טבעוני וטעים.

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ