בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה הרג את מפעל המעדנים הטבעונאי "ראמה"?

דווקא כשמפעל המזון הנא המשובח של מוטי נגר החל להצליח, הוא נאלץ להודיע על סגירה. מסע קצר במסלול התקנות המכשילות ואילוצי משרד הבריאות, שמונעים מהציבור אוכל בריא באמת

22תגובות
עוגת גבינה ללא חלב של מוטי נגר
דודו בכר

שלוש וחצי שנים אחרי שנפתח, נסגר לאחרונה — לאכזבתי הגדולה ולאכזבת רבים — המפעלון "ראמה", מקום קטן וצנוע שיצר מעדנים טבעונאים (Raw) משובחים ששבו את הלב והחיך בזכות טעמם, ולא פחות מכך בזכות הדגש החזק על הצד הבריאותי, בהשוואה למתחרים. קורות חייו של מוטי נגר, האיש שהקים את "ראמה", לא רמזו על כך שיום אחד הוא ייצר מעדנים בריאותיים. נכון שסבא שלו היה ירקן לתקופה קצרה ובאותה עת הוא נסע בעצמו לחקלאים, קנה מהם את מיטב התנובה ומכר. אבא של סבא שלו היה נגר. אביו של מוטי עבד כמכונאי מטוסים ואמו היא מעצבת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו