מה הרג את מפעל המעדנים הטבעונאי "ראמה"?

דווקא כשמפעל המזון הנא המשובח של מוטי נגר החל להצליח, הוא נאלץ להודיע על סגירה. מסע קצר במסלול התקנות המכשילות ואילוצי משרד הבריאות, שמונעים מהציבור אוכל בריא באמת

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רחל טלשיר

שלוש וחצי שנים אחרי שנפתח, נסגר לאחרונה — לאכזבתי הגדולה ולאכזבת רבים — המפעלון "ראמה", מקום קטן וצנוע שיצר מעדנים טבעונאים (Raw) משובחים ששבו את הלב והחיך בזכות טעמם, ולא פחות מכך בזכות הדגש החזק על הצד הבריאותי, בהשוואה למתחרים.

קורות חייו של מוטי נגר, האיש שהקים את "ראמה", לא רמזו על כך שיום אחד הוא ייצר מעדנים בריאותיים. נכון שסבא שלו היה ירקן לתקופה קצרה ובאותה עת הוא נסע בעצמו לחקלאים, קנה מהם את מיטב התנובה ומכר. אבא של סבא שלו היה נגר. אביו של מוטי עבד כמכונאי מטוסים ואמו היא מעצבת שיער. אבל, כן, לדוד שלו יש קונדיטוריה בקבוץ "יזרעאל".

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ