בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כורכום במקום פרוזאק

קינוחים מושחתים או ירקות ופירות עתירי ויטמינים? מבחר מהתגובות שהגיעו בעקבות הטור על הקשר בין תזונה לאושר

17תגובות
כורכום. "אם לא יועיל, לא יזיק"

בעקבות השיחה עם ד"ר גיל יוסף שחר, שהתפרסמה כאן לפני כחצי שנה ובמרכזה הקשר בין תזונה לאושר, קיבלתי תגובות רבות שמתייחסות לנושא. לפני הכל יש טעם לחזור ולהדגיש שהנושא נפיץ ושעצם הזיקה בין מזון למצב נפשי שנויה במחלוקת. בכל זאת אביא כאן את עיקרי התגובות. גם אם לא מסכימים עם ההנחות הבסיסיות, הן מעוררות עניין. אם יש בתגובות האלה כדי לעזור אפילו לאדם אחד, הרי שהטור זה יועיל יותר מכמה פסיכולוגים ופסיכיאטרים. • כורכום. חלק נכבד מהתגובות התייחסו להצעתו של ד"ר שחר להיעזר בזעפרן והציעו לנסות גם כורכום....



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו