כורכום במקום פרוזאק

קינוחים מושחתים או ירקות ופירות עתירי ויטמינים? מבחר מהתגובות שהגיעו בעקבות הטור על הקשר בין תזונה לאושר

רחל טלשיר
רחל טלשיר

בעקבות השיחה עם ד"ר גיל יוסף שחר, שהתפרסמה כאן לפני כחצי שנה ובמרכזה הקשר בין תזונה לאושר, קיבלתי תגובות רבות שמתייחסות לנושא. לפני הכל יש טעם לחזור ולהדגיש שהנושא נפיץ ושעצם הזיקה בין מזון למצב נפשי שנויה במחלוקת. בכל זאת אביא כאן את עיקרי התגובות. גם אם לא מסכימים עם ההנחות הבסיסיות, הן מעוררות עניין. אם יש בתגובות האלה כדי לעזור אפילו לאדם אחד, הרי שהטור זה יועיל יותר מכמה פסיכולוגים ופסיכיאטרים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ