בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שיחות מטבח: מתכון של פליטי דארפור שיאתגר את הטבעונים

שחר שילוח מציעה עוד מתכון ממטבח הפליטים, הפעם מנת חצילים עם רסק עגבניות וחמאת בוטנים, ומסבירה למה היא טבעונית חילונית

4תגובות

לפני חג הפסח הציגה כאן שחר שילוח מתכוני פליטים מסוריה ומאריתריאה. הנה, כמובטח, מתכון גם מדארפור ואחריו כמה מחשבות על אוכל וטבעונות. כי בכל דור ודור חייב אדם לראות עצמו כאילו הוא עצמו יצא ממצרים ומסוריה, מאריתריאה ודארפור וגם מפולין. את האסוואד הדארפורי למדה שילוח להכין אצל חסן שאקור, פליט מדארפור, בסדנת בישול של פרויקט "שיחות מטבח", שבו מתקבצת חבורת אנשים כדי ללמוד מפליטים לבשל. עיקר המפגש הוא הארוחה המשותפת והשיחות שנרקמות במהלכה. חסן שאקור שהה במתקן חולות ועבד שם כעוזר מורה לאנגלית. כיום...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו