שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

שיחות מטבח: מתכון של פליטי דארפור שיאתגר את הטבעונים

שחר שילוח מציעה עוד מתכון ממטבח הפליטים, הפעם מנת חצילים עם רסק עגבניות וחמאת בוטנים, ומסבירה למה היא טבעונית חילונית

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה

לפני חג הפסח הציגה כאן שחר שילוח מתכוני פליטים מסוריה ומאריתריאה. הנה, כמובטח, מתכון גם מדארפור ואחריו כמה מחשבות על אוכל וטבעונות. כי בכל דור ודור חייב אדם לראות עצמו כאילו הוא עצמו יצא ממצרים ומסוריה, מאריתריאה ודארפור וגם מפולין.

את האסוואד הדארפורי למדה שילוח להכין אצל חסן שאקור, פליט מדארפור, בסדנת בישול של פרויקט "שיחות מטבח", שבו מתקבצת חבורת אנשים כדי ללמוד מפליטים לבשל. עיקר המפגש הוא הארוחה המשותפת והשיחות שנרקמות במהלכה. חסן שאקור שהה במתקן חולות ועבד שם כעוזר מורה לאנגלית. כיום הוא לומד ממשל ודיפלומטיה במרכז הבינתחומי בהרצליה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ