בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איזה חלב כדאי לשים בקפה?

החלבים הצמחיים במגמת עלייה מול חלב הפרה, ולקראת שבועות המדור משווה בין האופציות — מסויה ושקדים עד קוקוס ואורז. וגם וידוי קטן שבטח לא יזעזע אתכם

62תגובות

חג השבועות, שהפך — בעיקר בגלל גאונות שיווקית — לחג החלב והגבינה, הוא הזדמנות לצלול לתוך התהום העמוקה שנפערת בין מי שאוהבים את החלב והגבינות שלהם כשהם עשויים מאגוזים, שקדים, סויה שיבולת שועל ועוד מיני צמחים, לבין מי שסבורים לעומתם שמדובר באיוולת ואף ברמייה. כדי לשרטט את אזור הבעיה ראוי להזכיר כי בשנת 2014 תבעה ענקית המזון "יוניליוור" את המפטון קריק, יצרנית "Just Mayo" — הגרסה נטולת הביצים של המיונז. העילה: לפי יוניליוור מיונז חייב "לכלול רכיבים של חלמון ביצה". ב־Just Mayo המירו את הביצים...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו