בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מלאבנים סוגייה: מה גרם לזינוק בביקוש לגבינות טבעוניות?

מעבר לצרכנים הטבעיים של גבינות אלה, מטבעונים ועד פודיז, מצביעים היצרנים הטבעונים של "טבע האדם" על גורם מרכזי ומפתיע — שיקולי כשרות. וגם: מתכון ללאבנה על בסיס קשיו

19תגובות
לאבנה טבעונית על בסיס קשיו
מוטי מילרוד

מי שעוקב אחרי קצב הגדילה של מדף הגבינות מהצומח עשוי להתרשם שהטבעונות נהנית מרייטינג חסר תקדים. זה ניכר בחנויות הטבע ואף יותר מכך במרשתת — אלא שהמציאות קצת יותר מסובכת, וכדי להבין אותה פגשתי את בני הזוג עדי לנגל ועדי יחזקאלי. אשתקד, כשנפגשנו לכבוד חג השבועות, המפעלון שלהם, "טבע האדם", היה די סודי ורק קומץ של מכורים טבעוניים ובריאותניים לגבינות הכירו אותו. הרבה קשיו נטחן מאז ולקראת שבועות השנה, מלאו ידיהם של העדיים עבודה. אבל ההצלחה, הם מדגישים, אינה רק אצלם אלא בענף כולו, וחלק מיצרני הגבינות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו