מלאבנים סוגייה: מה גרם לזינוק בביקוש לגבינות טבעוניות?

מעבר לצרכנים הטבעיים של גבינות אלה, מטבעונים ועד פודיז, מצביעים היצרנים הטבעונים של "טבע האדם" על גורם מרכזי ומפתיע — שיקולי כשרות. וגם: מתכון ללאבנה על בסיס קשיו

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

מי שעוקב אחרי קצב הגדילה של מדף הגבינות מהצומח עשוי להתרשם שהטבעונות נהנית מרייטינג חסר תקדים. זה ניכר בחנויות הטבע ואף יותר מכך במרשתת — אלא שהמציאות קצת יותר מסובכת, וכדי להבין אותה פגשתי את בני הזוג עדי לנגל ועדי יחזקאלי. אשתקד, כשנפגשנו לכבוד חג השבועות, המפעלון שלהם, "טבע האדם", היה די סודי ורק קומץ של מכורים טבעוניים ובריאותניים לגבינות הכירו אותו. הרבה קשיו נטחן מאז ולקראת שבועות השנה, מלאו ידיהם של העדיים עבודה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ