מלאבנים סוגייה: מה גרם לזינוק בביקוש לגבינות טבעוניות?

מעבר לצרכנים הטבעיים של גבינות אלה, מטבעונים ועד פודיז, מצביעים היצרנים הטבעונים של "טבע האדם" על גורם מרכזי ומפתיע — שיקולי כשרות. וגם: מתכון ללאבנה על בסיס קשיו

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

רחל טלשיר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ