שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

המקום שבו טבעונות הכי לא מתחרזת עם סגפנות

ב"סופרפוד בוטיק", המקום החדש שפתחה דושי לייטסדורף בתל אביב, מצטופפים מעדנים שלרוב טעמתי רק בהזדמנויות נדירות פה ושם. והיא בכלל לא טבעונית

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה

בחודשים האחרונים הופכת שגרת חייהם של הטבעונים בתל אביב למאתגרת: סוחרים, יצרנים ומסעדנים עושים כמיטב יכולתם כדי לגזול מהטבעונים את הדגל שהם כל כך גאים בו: סגפנות. למה? שאלתי את אנדריאה לייטרסדורף, כרישת מסעדנות שפתחה לאחרונה את "סופרפוד בוטיק", גורמה טבעוני ברחוב מרמורק.

"למה לא?" ענתה דושי ("נשמה" ברוסית) — כך היא מציגה עצמה וכך פונים אליה כולם: "למה או־או אם אפשר גם וגם. 'דלאל' (מתחם בבעלותה בנווה צדק, עם מסעדה אופנתית, אולם אירועים בוטיקי וקונדיטוריית־גורמה — רט"ש) ו'סופרפוד' כביכול סותרות, אבל יש בהן הרבה דמיון: חומרי גלם איכותיים בלי חומרי טעם וצבע או משמרים, טריות, מקוריות, הקפדה על תהליכי עבודה וכו'".

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ