בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המקום שבו טבעונות הכי לא מתחרזת עם סגפנות

ב"סופרפוד בוטיק", המקום החדש שפתחה דושי לייטסדורף בתל אביב, מצטופפים מעדנים שלרוב טעמתי רק בהזדמנויות נדירות פה ושם. והיא בכלל לא טבעונית

19תגובות
דושי לייטסדורף ב"סופרפוד בוטיק". "קהל היעד הוא אנשים שאוהבים אוכל טעים ורוצים להחזיר לגופם את מה שהמציאות האורבנית לוקחת מהם. שאינם טבעוניים אבל גם לא מקלים בכך ראש"
דניאל צ'צ'יק

בחודשים האחרונים הופכת שגרת חייהם של הטבעונים בתל אביב למאתגרת: סוחרים, יצרנים ומסעדנים עושים כמיטב יכולתם כדי לגזול מהטבעונים את הדגל שהם כל כך גאים בו: סגפנות. למה? שאלתי את אנדריאה לייטרסדורף, כרישת מסעדנות שפתחה לאחרונה את "סופרפוד בוטיק", גורמה טבעוני ברחוב מרמורק. "למה לא?" ענתה דושי ("נשמה" ברוסית) — כך היא מציגה עצמה וכך פונים אליה כולם: "למה או־או אם אפשר גם וגם. 'דלאל' (מתחם בבעלותה בנווה צדק, עם מסעדה אופנתית, אולם אירועים בוטיקי וקונדיטוריית־גורמה — רט"ש) ו'סופרפוד' כביכול...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו