בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קוקו: שותפה אידיאלית, גמישה וספונטנית בארוחות

היא קלה לעיכול ומתאימה למצבים של חולשה ועייפות. את קוקו, תערובת דגנים מהמטבח המקרוביוטי היפני, לא כדאי לשמור רק לדייסה אלא לשלב גם בקציצות, פשטידות ופנקייקים

11תגובות
ממולאים עם קוקו
דודו בכר

אומרים שאוכל בריא דורש זמן רב וגם כישרון וחריצות. אז אומרים. קוקו, מבטאים כמו יוקו אונו, היא תערובת דגנים מהמטבח המקרוביוטי היפני. היא מתפקדת במטבח כמן סו־שף שיודע לשדרג ובמהירות כל מאכל. כמעט. בהשמטה בוטה של כל הצ'י והיאנג, רק כדי לא לאבד קוראים כבר בפתיחה, הקוקו, במופע הקלאסי שלה, מורכבת מתערובת של אורז מלא, אורז מתוק, שיבולת שועל ושומשום. הדגנים עוברים תהליך קלייה שנותן להם, כך גורסים המומחים, את האיכות המחממת מבחינה סינית שבשמה לא אנקוב כדי לא לעצבן. ולאחריו גם טחינה דקה לטובת עיכול קל עוד...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו