קוקו: שותפה אידיאלית, גמישה וספונטנית בארוחות

היא קלה לעיכול ומתאימה למצבים של חולשה ועייפות. את קוקו, תערובת דגנים מהמטבח המקרוביוטי היפני, לא כדאי לשמור רק לדייסה אלא לשלב גם בקציצות, פשטידות ופנקייקים

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ