בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"אגוז נמרי" — מזון־על חדש או סתם עשב שוטה?

טייגר נאט", "גומא נאכל" ו"חאב עזיז" הם כמה משמות הפקעת הקטנה שנראית כמו חומוס מקומט וגידולה אסור בישראל מחשש להתפשטות פראית. אבי אפרתי, שמייבא קמח מהפקעות, טוען שזה מזון־על ועיון במרשתת מגלה שיש לו תומכים רבים

15תגובות
פקעות אגוז נמרי וחלב המיוצר ממנו
דודו בכר

המדור הזה פוגש על בסיס יומי פטריות שמיוחסות להן תכונות רפואיות קסומות, צמחי מים זעירים שנגיסה מהם אמורה לייתר אכילה אחרת, צימוקי פירות שמבטיחים להשיב נעורים ועוד ניסים ונפלאות — כולם מגובים במאמרים שאורכם מגיע עד סין העתיקה, במליצי יושר שחוו הארות וכמובן בסוחרים ויחצ"נים ממולחים. לאחרונה פגשתי את "האגוז הנמרי" ולצדו את אבי אפרתי שמקדם אותו עכשיו בישראל. טעמתי קרקרים ופיצה שהוכנו מקמח אגוז נמרי, הכנתי ארטיקים מהחלב שלו, אכלתי אותו מושרה, שלם, מרוסק, נוזלי, אפוי, טחון, מטוגן. וכמו במקרה זרעי...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו