הרוטב הוא די־ג'יי: כך הפכו המסעדות הטבעוניות החדשות להצלחה

יש הבדל ברור בין דור המסעדות הטבעוניות הקודם לבין הנוכחי — הרטבים המתוחכמים והאקזוטיים שנכנסו לצלחת. לקוסמים שביניכם הנה גם מתכון, כי Sauce is the Boss

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

רחל טלשיר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ