טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה עם מינוי דיגיטלי בהארץ עכשיו ב-25% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מזון על או סכנה לבריאות: הגיע הזמן לכתוב על המורינגה

מצדדיו טוענים שהוא בעל תכונות פלאיות בטיפול בסרטן, אסטמה, אי ספיקת כליות וסוכרת. מתנגדיו מציעים להיזהר ממנו. הגיע הזמן לכתוב על המורינגה. ויש גם מתכון

32תגובות
שייק קיץ עם מורינגה
דודו בכר

עוד לא יבש הדיו של הטור שהתפרסם כאן על האגוז הנמרי וכבר עידכנו אותי שאגוזים ונמרים זה כל כך חדשות ישנות ושהגיע הזמן לכתוב על המורינגה. כמליצת היושר של המורינגה בחרתי באומינה קדמי, יועצת בריאות, שכבר התארחה כאן בעבר, המליצה על האלוורה, והצליחה — באמצעות מתכונים מעולים — להפתיע לטובה גם את מי שסולד מהטעם המר הקיצוני. לפני ההמלצות שלה, ראוי לחזור ולהדגיש שהמורינגה שייכת לקטגוריית מזונות העל שרובם נהנים מיחסי ציבור נמרצים מצד אחד אבל סובלים מביקורת קשה מצד אחר. אלה וגם אלה מגובים בבעלי עניין,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כרטיסים להופעות והצגות

tm_tools.isArticleType(article) : true