טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אח, כמה קל להיות טבעוני בתשע"ח

שפע תחליפים טבעוניים טעימים הופיעו בשוק, למוצרי גבינה, לביצים ודבש (!) וגם למיונז ולבשר, והם מתאימים גם לבעיות הכשרות הייחודיות לישראל. אז למה הטבעוניים הקלאסיים לא ממש מרוצים?

תגובות
גבינות טבעוניות בחנות "ויטופיה" בראשון לציון. התחליפים של מוצרי החלב הם בראש מצעד המבוקשים
מוטי מילרוד

תשע"ח עוד רגע כאן, ועכשיו יותר מתמיד מתגברת התחושה שכל כך קל לעבור לטבעונות. אולי קל מדי? לפני שזה קורה אנסה להצביע על שלוש מגמות שבלטו בשנה האחרונה בתחום המזון הטבעוני ולבחון איך הן ישפיעו על התפריט העתידי. לא רק של הטבעונים. 1. כיף גדול היה כאן תשע"ז התאפיינה בתחושה חזקה שהרבה יותר כיף, קל, טעים, נגיש וזמין להימנע ממוצרים מן החי. את המגמה הזאת ממחישים היטב, בין היתר, מוצריה של חברת "וגה": מבחר גבינות כולל תחליפי גבינה צהובה בטעמים שונים, וביניהן צ'דר, חריפה, עשבי תיבול וקלאסית; תחליפי גבינת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות