בורקס עם בייקון - אבל טבעוני, תוצרת הולנד. תטעמו?

בשורת הבשר המדומה מגיעה הפעם מזוג טבעוני שמייבא את מוצרי "הקצב הצמחוני", והולך על החבל הדק שבין געגועי הטבעונים לבשר ובין סלידתם מכל אזכור של פגיעה בחיות

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

מי שעוקב אחרי קצב הגדילה של מדף הבשרים מן הצומח עשוי להתרשם שהטבעונים והצמחונים לא מפסיקים לחלום על מאכלי בשר ומתאווים אל המוצרים שמחקים אותם. זה ניכר בחנויות הטבע ואף יותר מכך במרשתת, הנגדשות והולכות במיני המצאות שנועדו לשחזר את הטעמים, המרקמים והריחות של המאכל האסור. אלא שהמציאות קצת יותר מסובכת. כדי לנסות להבין אותה פגשתי את בני הזוג מאריאנה ורהוף וגיא אנגל, שמייבאים לישראל מהולנד את המוצרים הטבעוניים של ה"קצב הצמחוני" (The Vegetarian Butcher).

תגיות:

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ