בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בורקס עם בייקון - אבל טבעוני, תוצרת הולנד. תטעמו?

בשורת הבשר המדומה מגיעה הפעם מזוג טבעוני שמייבא את מוצרי "הקצב הצמחוני", והולך על החבל הדק שבין געגועי הטבעונים לבשר ובין סלידתם מכל אזכור של פגיעה בחיות

16תגובות
בורקס עם בייקון טבעוני
תומר אפלבאום

מי שעוקב אחרי קצב הגדילה של מדף הבשרים מן הצומח עשוי להתרשם שהטבעונים והצמחונים לא מפסיקים לחלום על מאכלי בשר ומתאווים אל המוצרים שמחקים אותם. זה ניכר בחנויות הטבע ואף יותר מכך במרשתת, הנגדשות והולכות במיני המצאות שנועדו לשחזר את הטעמים, המרקמים והריחות של המאכל האסור. אלא שהמציאות קצת יותר מסובכת. כדי לנסות להבין אותה פגשתי את בני הזוג מאריאנה ורהוף וגיא אנגל, שמייבאים לישראל מהולנד את המוצרים הטבעוניים של ה"קצב הצמחוני" (The Vegetarian Butcher). ורהוף ואנגל נפגשו בגואטמלה, הוא גלש והיא צילמה,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו