שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
רחל טלשיר
רחל טלשיר

מי שעוקב אחרי קצב הגדילה של מדף הבשרים מן הצומח עשוי להתרשם שהטבעונים והצמחונים לא מפסיקים לחלום על מאכלי בשר ומתאווים אל המוצרים שמחקים אותם. זה ניכר בחנויות הטבע ואף יותר מכך במרשתת, הנגדשות והולכות במיני המצאות שנועדו לשחזר את הטעמים, המרקמים והריחות של המאכל האסור. אלא שהמציאות קצת יותר מסובכת. כדי לנסות להבין אותה פגשתי את בני הזוג מאריאנה ורהוף וגיא אנגל, שמייבאים לישראל מהולנד את המוצרים הטבעוניים של ה"קצב הצמחוני" (The Vegetarian Butcher).

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ