טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

הארץ מחבר אותך לכל מה שחשוב: מינוי לאתר ב-33 ש"ח לחודש  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מהו בדיוק צ'אטני ואיפה הוא פוגש את העצלן הטבעוני

המתכון של חן ויינשטיין לצ'אטני חורפי מחמם וקל להכנה הוא הזדמנות לנסות לברר מהו בדיוק המאכל ההודי הזה, ובעיקר מה זה בדיוק "קל להכנה"?

תגובות
מנות עם צ'אטני של חן ויינשטיין
דודו בכר

רבים וטובים ממני ניסו לענות על השאלה: מהו צ'אטני? חן ויינשטיין, ממסעדת "דוסה בר" בתל אביב, מסבירה ש"צ'אטני הוא בעצם ממרח או מטבל המשמש כתוספת טעם מרוכז (חריף, מתוק, חמוץ) וצבע לארוחה. לצורך העניין, קטשופ זה גם סוג של צ'אטני. אפשר להכין צ'אטני מכל ירק, שורש או פרי. "אין הבדל משמעותי בין צ'אטני לרוטב", מציינת ויינשטיין. "אם נוסיף מעט מים לצ'אטני הוא יהפוך לרוטב ואם נוסיף קרם קוקוס הוא יהיה קארי, ואם נוסיף קצת יותר מים הוא יכול להפוך למרק". במסעדה שלה, מכינה ויינשטיין מיני צ'אטני לפי מתכונים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות