המיסו של בועז צאירי אחר מכל מה שהכרתם

למרות אוהדיו הרבים בארץ, מרק המיסו המיובא בניילון רחוק בטעמו, באיכותו ובצבעו מהמרק שמכין בועז צאירי, מוותיקי המטבח היפני בארץ. אל תנסו את זה בבית, כי לא יצליח לכם

מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רחל טלשיר

בעיצומו של החורף, גם הישראלי, מתעורר שוב הוויכוח איזהו המרק הטעים מכולם. המיסו, שמוכר לרובנו רק בגרסתו התעשייתית, הוא בין הטוענים לכתר, אבל מיסו זו לא רק משחה שמגיעה ארוזה בניילון. בועז צאירי, מחלוצי המטבח היפני בישראל, הוא ככל הידוע היחיד בישראל שיוצר אותו בביתו בשיטות מסורתיות. המיסו של צאירי, ייאמר מייד, לא דומה כלל למה שחובבי המשחה התעשייתית מכירים, ועובדה זו מתחדדת כשאני צופה בצאירי מכין את מרק וגם טועמת ממנו.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ