בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המיסו של בועז צאירי אחר מכל מה שהכרתם

למרות אוהדיו הרבים בארץ, מרק המיסו המיובא בניילון רחוק בטעמו, באיכותו ובצבעו מהמרק שמכין בועז צאירי, מוותיקי המטבח היפני בארץ. אל תנסו את זה בבית, כי לא יצליח לכם

9תגובות
מוטי מילרוד

בעיצומו של החורף, גם הישראלי, מתעורר שוב הוויכוח איזהו המרק הטעים מכולם. המיסו, שמוכר לרובנו רק בגרסתו התעשייתית, הוא בין הטוענים לכתר, אבל מיסו זו לא רק משחה שמגיעה ארוזה בניילון. בועז צאירי, מחלוצי המטבח היפני בישראל, הוא ככל הידוע היחיד בישראל שיוצר אותו בביתו בשיטות מסורתיות. המיסו של צאירי, ייאמר מייד, לא דומה כלל למה שחובבי המשחה התעשייתית מכירים, ועובדה זו מתחדדת כשאני צופה בצאירי מכין את מרק וגם טועמת ממנו. למה טעם המיסו שלך כל כך שונה ממה שאנחנו מכירים? ראשית, מפני שעובש הקוג'י שעליו...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו