זה מה שאתה אוכל, אה? מעניין...

הקשר המשוער בין אופי האדם לבין התפריט שהוא מעדיף זוכה לכמה התייחסויות מעניינות בספרה החדש והיפה של מאיה ערד, "המורה לעברית"

רחל טלשיר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רחל טלשיר

הזיקה הסבוכה בין תכונות האופי לבין הבחירה בתפריט מסוים זוכה בשנים האחרונות לא רק למחקרים על הקשר בין צמחונות לאיי־קיו או בינה לבין דיכאון, אלא גם לפרויקטים אמנותיים, דוגמת זה של הצלם מארק מנג'יבר, שצילם תכולת מקררים תחת הכותרת "אתה מה שאתה אוכל". לאלה מצטרף, למשל, הניתוח הביקורתי שערך הסוציולוג ד"ר רפי גרוסגליק מאוניברסיטת בן גוריון לתרבות האוכל האורגני. וישנה גם זווית ספרותית לנושא, ובה אתמקד הפעם, דרך ספרה החדש והיפה של מאיה ערד "המורה לעברית", ששלוש הנובלות הכלולות בו חושפות דקויות נוספות בנושא.

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ