בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

זה מה שאתה אוכל, אה? מעניין...

הקשר המשוער בין אופי האדם לבין התפריט שהוא מעדיף זוכה לכמה התייחסויות מעניינות בספרה החדש והיפה של מאיה ערד, "המורה לעברית"

2תגובות
סלט עדשים שחורות. "'טעים מאוד', היא משבחת את האוכל, למרות שהתבשיל מוזר. 'כל הכבוד, יורם'"
דניאל לילה

הזיקה הסבוכה בין תכונות האופי לבין הבחירה בתפריט מסוים זוכה בשנים האחרונות לא רק למחקרים על הקשר בין צמחונות לאיי־קיו או בינה לבין דיכאון, אלא גם לפרויקטים אמנותיים, דוגמת זה של הצלם מארק מנג'יבר, שצילם תכולת מקררים תחת הכותרת "אתה מה שאתה אוכל". לאלה מצטרף, למשל, הניתוח הביקורתי שערך הסוציולוג ד"ר רפי גרוסגליק מאוניברסיטת בן גוריון לתרבות האוכל האורגני. וישנה גם זווית ספרותית לנושא, ובה אתמקד הפעם, דרך ספרה החדש והיפה של מאיה ערד "המורה לעברית", ששלוש הנובלות הכלולות בו חושפות דקויות נוספות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו