רחל טלשיר

השאלה האם כדאי להשתמש במילים "צמחוני" ו"טבעוני" במיתוג של עסקים היא נושא למאמרים, מחקרים וגם ויכוחי ברזייה. המצדדים סבורים כי יש בשימוש כזה יתרונות של בידול והבלטה, ובנוסף: פניה ישירה לקהלים שמזדהים עם שמירה על זכויות בעלי החיים. מנגד יש מי שמזהירים מפני הרתעת ציבור רחב שעדיין מקשר את המילים האלה עם אורח חיים סגפני בכלל ואוכל לא טעים בפרט.

תגיות:

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ