אהבנו כל כך: מה היה סוד הקסם של "אורנה ואלה"

הסגירה הקרובה של "אורנה ואלה" היא הזדמנות לברר את הייחוד שהיה במסעדה התל אביבית הזאת - במנות, במלצרים וגם בסירובן של השתיים לסלק סועד שלמרות התור בחוץ התנחל מול כוס קפה. לא ייתכן שהן לא יחזרו

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

חרושת השמועות שמלווה את הסגירה של מסעדת "אורנה ואלה" בתל אביב אפופה באינספור ניחושים וגם בתורים ארוכים. באשר לניחושים, אפשר להמר על אחד: אורנה אגמון ואלה שיין מיצו. 25 שנים הן פרק זמן ארוך, מספק ומפרך. אשר לתורים: מעניין היה לעמוד בתוכם השבוע ולתהות מנין נובע הצער העמוק על הסגירה המתקרבת.

1. זה כמו בבית, אבל הרבה יותר טוב. ב"אורנה ואלה" מגישים את האוכל שהיינו רוצים לאכול בבית. יש כל כך הרבה אפשרויות קוסמות לאכול בתל אביב אבל אין אף מסעדה נוספת שעונה על הצורך הזה לאכול נכון וגם להתענג, בלי לטרוח, בלי להקדיש לזה מחשבה וגם בלי לחשוש מכאב בטן. במשפט אחד: ישנן (אולי) יפות ממנה, אך אין יפה כמוה.

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ