בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פסח עם מה שנשאר במקרר

לפני שזורקים לקומפוסטר או מציעים לחתולים אפשר להכין עם השאריות מאכלים שיתאימו גם לערב החג הקרוב. שחר שילוח, שעוסקת בפעילות סביבתית, מסבירה למה הם מתאימים לבעלי חך מעודן

4תגובות
מצרכים לטחינה עם רוטב "מה שנשאר במקרר"
מגד גוזני

"תמצית הפשטות" היא הגדרה ממצה של המתכונים הטעימים שתציג כאן שחר שילוח מקיבוץ "רמת הכובש" לכבוד הפסח. היא עוסקת בפעילות סביבתית, גרה עם בתה הקטנה, כותבת בלוג קיימות טבעוני "רב פעמית" ועובדת עם מתמודדי נפש. אנשים נרתעים, לדבריה, מסגנון חיים צנוע "בגלל הקושי לאמץ שינויים כמו הפחתת מזון מהחי או הפיכת פסולת אורגנית לקומפוסט או אפילו לבשל כל יום. הסבר נוסף הוא מחסור בזמן: בישראל עובדים המון שעות גם בגלל יוקר המחיה וגם כי אנחנו לא ממש מצטיינים בזכויות עובדים. כשאין זמן, אין פניות לנסות דברים חדשים, אי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו