רחל טלשיר

הרוח בגבם של תחליפי הדגנים והקמחים החדשים, רובם כשרים לפסח, נושבת משלושה מקורות שונים: המודעות הגוברת לבעייתיות של הגלוטן, התעצמות המגמה הבריאותנית וכוחה העולה של הטבעונות. משבי הרוח האלה הזיזו את הקינואה, אמרנט, דוחן, כוסמת, קמח שקדים, קמח חומוס, קמח קוקוס ושיבולת שועל מן המדפים הנידחים אל המרכזיים. ראוי לציין שחלק מהדגנים החלופיים מקוטלגים כדגנים אך ורק בגלל אופן הכנתם והשימוש בהם.

תגיות:

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ