בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המדליקים האלטרנטיביים: שבע משואות לתפארת הפירות והירקות

הם נעדרו מטקס המשואות אבל גם החקלאות הישראלית ומפתחי הזנים שלה הם חלק מעצמאותנו. השפית שיראל ברגר, מנבחרת "הצעירים המבטיחים" של "פורבס" ל–2018, מרימה לכבודם עגבניית שרי, יין מקומי ועוד

2תגובות
זני פרי הדר חדשים שפותחו במכון וולקני והוצגו השנה
מוטי מילרוד

יום העצמאות פה, ועל החקלאים המגדלים יחד עם מפתחי הזנים של הפירות והירקות, שהרימו תרומה מפוארת לעצמאותנו ולטעמנו, שמענו לאחרונה פחות בהקשר הדלקת המשואות ושאר הטקסים (פרט ליהודה הראל, חתן פרס ישראל להתיישבות וחקלאות) ויותר בהקשרי מצוקה, ובראשם הפשיעה נגד משקים חקלאיים. בחרתי בשפית שיראל ברגר לבחור מבין שלל ההמצאות, ההשבחות והפיתוחים החקלאיים את המדליקים ביותר. ברגר, בת 27, גדלה בירושלים במשפחה מאמינה, למדה בניו יורק ב-Culinary Institute of America, עבדה בשתי מסעדות ניו יורקיות ("ABC Kitchen"...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו