האם "יום שני ללא בשר" ייכנס גם לחדרי האוכל במקומות העבודה?

מיקי חיימוביץ' מספרת על כנס עם מנהלי חברות בנושא, מסבירה למה זהו עוד שלב בהצלת העולם ומגלה מהו התפריט הפרטי שלה

רחל טלשיר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רחל טלשיר

השאלה האם ניתן להפוך את חדרי האוכל המוסדיים (במקומות עבודה, בתי חולים, מוסדות לימוד וכיו"ב) לידידותיים יותר לבעלי חיים — ובמילים פשוטות, לצמחוניים — תעמוד במרכזו של כנס מקצועי סגור שיתקיים השבוע בתל אביב. ישתתפו בו שפים ומנכ"לי חברות, ויזם אותו ארגון "מיטלס מאנדיי" שמובילה מיקי חיימוביץ''. זו הזדמנות מצוינת לדבר עם מי שעמלה לצמחן את אזרחי ישראל על הדרך שעושים היא והארגון.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ