בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האם "יום שני ללא בשר" ייכנס גם לחדרי האוכל במקומות העבודה?

מיקי חיימוביץ' מספרת על כנס עם מנהלי חברות בנושא, מסבירה למה זהו עוד שלב בהצלת העולם ומגלה מהו התפריט הפרטי שלה

31תגובות
חיימוביץ' בחדר האוכל של חברת "אמדוקס". "הסברה לעובדים תשפיע גם על השיח בבית"
מיטלס מאנדיי

השאלה האם ניתן להפוך את חדרי האוכל המוסדיים (במקומות עבודה, בתי חולים, מוסדות לימוד וכיו"ב) לידידותיים יותר לבעלי חיים — ובמילים פשוטות, לצמחוניים — תעמוד במרכזו של כנס מקצועי סגור שיתקיים השבוע בתל אביב. ישתתפו בו שפים ומנכ"לי חברות, ויזם אותו ארגון "מיטלס מאנדיי" שמובילה מיקי חיימוביץ''. זו הזדמנות מצוינת לדבר עם מי שעמלה לצמחן את אזרחי ישראל על הדרך שעושים היא והארגון. מהי הבעיה המרכזית בחדרי אוכל מוסדיים? "היצע רחב של מנות בשריות, עם אופציות מעטות מדי של מנות עיקריות מן הצומח — בדרך כלל הן...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו