הפסקת אש: כל מה שרציתם לדעת על רו־פוד

קוראים להם טבעונאים, ולטענתם המעבר מטבעונות אל האוכל הנא שלהם — הבישול אסור בתכלית — הוא הקשה מכל. מורן בר־לב, רו־פודיסטית ומטפלת בתזונה, מסבירה למה זה הרבה יותר בריא ולא פחות טעים

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ