בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הפסקת אש: כל מה שרציתם לדעת על רו־פוד

קוראים להם טבעונאים, ולטענתם המעבר מטבעונות אל האוכל הנא שלהם — הבישול אסור בתכלית — הוא הקשה מכל. מורן בר־לב, רו־פודיסטית ומטפלת בתזונה, מסבירה למה זה הרבה יותר בריא ולא פחות טעים

150תגובות
מורן בר־לב, מטפלת, מלווה ומנחה בתזונה". ככל שאוכל מחומם בטמפרטורה גבוהה יותר ולזמן רב יותר — רמת הדלקת בגוף עולה, השומנים בדם עולים וכמות הרעלים בדם עולה"
מוטי מילרוד

בא הקיץ ועמו חוזר הדיון הלוהט בטבעונאות — טבעונות ללא בישול. האם הגיע הזמן להשליך לפח את הסירים והמחבתות ואת חום הבישול? דיוויד "אבוקדו" וולף, גורו של רו־פוד, מזונות־על וחיים ארוכים, סיכם את דעתו בארבע מילים: "מזון מבושל הוא רעל". למה בעצם? לפי גישת הרו, חימום המזון מעל 42 מעלות לא רק הורס את האנזימים שמכילים פירות וירקות טריים אלא גם מייצר רעלים. אופק און בר, ממציא המילה העברית "טבעונאות" ומייסד הבלוג "תזונא", סבור כי המעבר מטבעונות לטבעונאות קשה מכל מעבר תזונתי אחר מפני שהוא כרוך בהתגברות על...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו