הפסקת אש: כל מה שרציתם לדעת על רו־פוד

קוראים להם טבעונאים, ולטענתם המעבר מטבעונות אל האוכל הנא שלהם — הבישול אסור בתכלית — הוא הקשה מכל. מורן בר־לב, רו־פודיסטית ומטפלת בתזונה, מסבירה למה זה הרבה יותר בריא ולא פחות טעים

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים157
רחל טלשיר

בא הקיץ ועמו חוזר הדיון הלוהט בטבעונאות — טבעונות ללא בישול. האם הגיע הזמן להשליך לפח את הסירים והמחבתות ואת חום הבישול? דיוויד "אבוקדו" וולף, גורו של רו־פוד, מזונות־על וחיים ארוכים, סיכם את דעתו בארבע מילים: "מזון מבושל הוא רעל". למה בעצם? לפי גישת הרו, חימום המזון מעל 42 מעלות לא רק הורס את האנזימים שמכילים פירות וירקות טריים אלא גם מייצר רעלים.

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ