תשעה ספרי אוכל שווים, ובייחוד אחד שכתבו גננות, לכבוד שבוע הספר

רובם הופיעו השנה והאוכל הוא גיבור יחיד או מרכזי בהם, ורובם זכו לתשומת לב מועטה. מ"המתכונים שלנו", דרך "האדמה הטובה" בתרגום חדש ועד "מבשלים ביחד"

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רחל טלשיר

לכבוד שבוע הספר אמליץ כאן על ספרים שרובם ראו אור בשנה האחרונה וכל אחד מהם מתייחס לאוכל מזווית שונה. מקום של כבוד יישמר כאן לספרים שזכו לתשומת לב תקשורתית מועטה, שלא בצדק, וגם לכאלה שהופיעו בהוצאה עצמית.

כזה הוא למשל הספר "המתכונים שלנו" שכריכתו צהובה ונקייה חוץ מתצלום של שני זוגות ידיים קטנות ממששות שעועית, והמילים הנלוות לשם הספר, "גן שְלוּש 2016–2017". הספר, נטול הקדמות וקרדיטים, מכיל 31 מתכונים והמון צילומים לא מבוימים של ילדים אוכלים. בראשיתו מחולקת רשימת המתכונים לפי בוקר, צהריים, קינוחים, חגים וחגיגה. זה לא ספר צמחוני, וייחודו בכך שהוא מציג מטבח טרי שבו מדי יום מבשלים לילדים ומשתפים אותם בהכנות.

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ