בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

תשעה ספרי אוכל שווים, ובייחוד אחד שכתבו גננות, לכבוד שבוע הספר

רובם הופיעו השנה והאוכל הוא גיבור יחיד או מרכזי בהם, ורובם זכו לתשומת לב מועטה. מ"המתכונים שלנו", דרך "האדמה הטובה" בתרגום חדש ועד "מבשלים ביחד"

תגובות
אורי שביט, מחברת "המטבח הטבעוני שלי"
אייל טואג

לכבוד שבוע הספר אמליץ כאן על ספרים שרובם ראו אור בשנה האחרונה וכל אחד מהם מתייחס לאוכל מזווית שונה. מקום של כבוד יישמר כאן לספרים שזכו לתשומת לב תקשורתית מועטה, שלא בצדק, וגם לכאלה שהופיעו בהוצאה עצמית. כזה הוא למשל הספר "המתכונים שלנו" שכריכתו צהובה ונקייה חוץ מתצלום של שני זוגות ידיים קטנות ממששות שעועית, והמילים הנלוות לשם הספר, "גן שְלוּש 2016–2017". הספר, נטול הקדמות וקרדיטים, מכיל 31 מתכונים והמון צילומים לא מבוימים של ילדים אוכלים. בראשיתו מחולקת רשימת המתכונים לפי בוקר, צהריים, קינוחים,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו