בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הבנאי של הקציצות: שני בנאי מכינה חריימה טבעוני חלומי

"מעניין באיזה דג הם השתמשו, מאוד איכותי", אמר קרניבור שטעם את קציצת החריימה של שני בנאי במעדניית "משק ברזילי". כך נולדה הקציצה הטבעונית הטובה בעיר, והנה מתכון

31תגובות
קציצת החריימה של שני בנאי
דניאל צ'צ'יק

שני בנאי, שיצרה את קציצת החריימה הטעימה שהפכה אחת ממנות הדגל במעדנייה של "משק ברזילי", היא אשה צנועה עד קצות צפורניה. יום העבודה שלה במטבח מתחיל בשבע בבוקר ונגמר בשלוש בצהריים, משם היא ממשיכה למשרתה היותר תובענית — שלושה ילדים. את המצאת הקציצה היא מתארת במילים ענייניות: "בשבועות שלפני פתיחת המעדניה נפגשתי הרבה עם בעלת המסעדה, עם השף ועם השף הקודם. ערכנו סיעור מוחות במטרה למצוא מנות שיהיו טעימות, מזינות, מזמינות, ושיישמרו גם כשאורזים לקחת ולחמם בבית". הצליח לה. במו עיני חזית באביו האוכל־כל של...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו