הבנאי של הקציצות: שני בנאי מכינה חריימה טבעוני חלומי

"מעניין באיזה דג הם השתמשו, מאוד איכותי", אמר קרניבור שטעם את קציצת החריימה של שני בנאי במעדניית "משק ברזילי". כך נולדה הקציצה הטבעונית הטובה בעיר, והנה מתכון

רחל טלשיר
רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר
רחל טלשיר

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

רחל טלשיר

רחל טלשיר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ