הבנאי של הקציצות: שני בנאי מכינה חריימה טבעוני חלומי

"מעניין באיזה דג הם השתמשו, מאוד איכותי", אמר קרניבור שטעם את קציצת החריימה של שני בנאי במעדניית "משק ברזילי". כך נולדה הקציצה הטבעונית הטובה בעיר, והנה מתכון

רחל טלשיר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רחל טלשיר

שני בנאי, שיצרה את קציצת החריימה הטעימה שהפכה אחת ממנות הדגל במעדנייה של "משק ברזילי", היא אשה צנועה עד קצות צפורניה. יום העבודה שלה במטבח מתחיל בשבע בבוקר ונגמר בשלוש בצהריים, משם היא ממשיכה למשרתה היותר תובענית — שלושה ילדים. את המצאת הקציצה היא מתארת במילים ענייניות: "בשבועות שלפני פתיחת המעדניה נפגשתי הרבה עם בעלת המסעדה, עם השף ועם השף הקודם. ערכנו סיעור מוחות במטרה למצוא מנות שיהיו טעימות, מזינות, מזמינות, ושיישמרו גם כשאורזים לקחת ולחמם בבית".

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ