רחל טלשיר

שני בנאי, שיצרה את קציצת החריימה הטעימה שהפכה אחת ממנות הדגל במעדנייה של "משק ברזילי", היא אשה צנועה עד קצות צפורניה. יום העבודה שלה במטבח מתחיל בשבע בבוקר ונגמר בשלוש בצהריים, משם היא ממשיכה למשרתה היותר תובענית — שלושה ילדים. את המצאת הקציצה היא מתארת במילים ענייניות: "בשבועות שלפני פתיחת המעדניה נפגשתי הרבה עם בעלת המסעדה, עם השף ועם השף הקודם. ערכנו סיעור מוחות במטרה למצוא מנות שיהיו טעימות, מזינות, מזמינות, ושיישמרו גם כשאורזים לקחת ולחמם בבית".

תגיות:

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ