שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

סיפורן של שתי טבעוניות מוסלמיות

הבלוגרית נדה מבחריין מתארת את הפיכתה לטבעונית ומייעצת איך לעשות זאת בסביבה מסורתית (בסבלנות, בסבלנות). וכיפאח דסוקי מישראל פירסמה ספר מתכונים דו־לשוני ואחריו פנתה לכתיבת שירה

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רחל טלשיר

האם הבחירה בטבעונות בקרב המוסלמים מאתגרת יותר? לא ברור. הבלוג One Arab Vegan (יש גם דף פייסבוק) של נדה מבחריין — כך היא מציגה עצמה — מתאר את חייה של אשה טבעונית מוסלמית. היא חיה ועובדת באבו דאבי, את שנותיה כסטודנטית עשתה באנגליה ושם נעשתה טבעונית. כבר בגיל 12, היא כותבת, התעוררה אצלה סלידה מבשר, אבל רק באנגליה חתכה מהתפריט שלה מוצרים מן החי ומוצרים מעובדים.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ