בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מהי אלרגיה למזון, מהי אי-סבילות ואיך מתמודדים איתן

כשבתו של לירון לסר אובחנה כאלרגית לחלב, הוא פתח למענה גן לילדים אלרגיים. כיצד אפשר להתגבר על אי־סבילות למזונות מסוימים ואילו אתגרים תזונתיים הביא עמו העידן המודרני? איש ההיי־טק שנעשה למטפל מסביר

8תגובות
לירון ומאיה לסר בביתם, השבוע. "לא כל מי שנכנס אלי לקליניקה יוצא טבעוני"
מגד גוזני

הדיון באלרגיות למזון אצל ילדים מתלהט לקראת פתיחת שנת הלימודים. התחום הזה סובל לעתים קרובות מעמימות ותכנים מבלבלים. ביקשתי מלירון לסר להנגיש את המידע. כאשר בתו הבכורה, מאיה, אובחנה כסובלת מאלרגיה חריפה לחלב הוא רתם את כל יכולתיו כדי להעניק לה טיפול מיטבי. הוא גייס את הלמדנות של תלמיד ישיבה, השקדנות של סטודנט חרוץ, הסקרנות של מי שלמד אצל כל בעלי השם בתחום הוראת התזונה בישראל. יחד עם רעייתו, הוא הקים ב–2006 גן לילדים אלרגיים ובהמשך — בשל הביקוש הרב — עוד אחד. בתקופה זו נתקל במנעד רחב של אלרגיות,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו