מהי אלרגיה למזון, מהי אי-סבילות ואיך מתמודדים איתן

כשבתו של לירון לסר אובחנה כאלרגית לחלב, הוא פתח למענה גן לילדים אלרגיים. כיצד אפשר להתגבר על אי־סבילות למזונות מסוימים ואילו אתגרים תזונתיים הביא עמו העידן המודרני? איש ההיי־טק שנעשה למטפל מסביר

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רחל טלשיר

הדיון באלרגיות למזון אצל ילדים מתלהט לקראת פתיחת שנת הלימודים. התחום הזה סובל לעתים קרובות מעמימות ותכנים מבלבלים. ביקשתי מלירון לסר להנגיש את המידע. כאשר בתו הבכורה, מאיה, אובחנה כסובלת מאלרגיה חריפה לחלב הוא רתם את כל יכולתיו כדי להעניק לה טיפול מיטבי. הוא גייס את הלמדנות של תלמיד ישיבה, השקדנות של סטודנט חרוץ, הסקרנות של מי שלמד אצל כל בעלי השם בתחום הוראת התזונה בישראל.

תגיות:

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ