בממלכת האבקות המוזרות של אודי סהר

שכיזנדרה, קורדיספס ואשווגנדה הן שלוש מהאבקות הצמחיות שאודי סהר מהמסעדה התל אביבית "אורבן שמאן" מציע להפגת מתחים. יש גם מתכונים, אבל אל תנסו אותן לבדן — זה מר

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

מדי זמן נוספות עוד אבקות מומלצות, לעתים קרובות יש להן שמות קשים להגייה. הגדילה לעשות המסעדה התל אביבית החדשה והאופנתית "אורבן שמאן" שהתפריט שלה גדוש אבקות כאלה. מה זה שכיזנדרה, קורדיספס ואשווגנדה — שמופיעים בתפריט בלי תרגום? אודי סהר, אחד ממייסדי המסעדה ונטורופת, מסביר וגם מציע מתכונים פשוטים.

למי מתאים לאכול שכיזנדרה? קורדיספס? אשווגנדה?

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ