בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בממלכת האבקות המוזרות של אודי סהר

שכיזנדרה, קורדיספס ואשווגנדה הן שלוש מהאבקות הצמחיות שאודי סהר מהמסעדה התל אביבית "אורבן שמאן" מציע להפגת מתחים. יש גם מתכונים, אבל אל תנסו אותן לבדן — זה מר

10תגובות
אודי סהר. התיאור שלו את גידול הקורדיספס אינו מקל לבלוע את מה שהוכן, טעים ככל שיהיה
מוטי מילרוד

מדי זמן נוספות עוד אבקות מומלצות, לעתים קרובות יש להן שמות קשים להגייה. הגדילה לעשות המסעדה התל אביבית החדשה והאופנתית "אורבן שמאן" שהתפריט שלה גדוש אבקות כאלה. מה זה שכיזנדרה, קורדיספס ואשווגנדה — שמופיעים בתפריט בלי תרגום? אודי סהר, אחד ממייסדי המסעדה ונטורופת, מסביר וגם מציע מתכונים פשוטים. למי מתאים לאכול שכיזנדרה? קורדיספס? אשווגנדה? "אלה צמחים שנחשבים אדפטוגנים — מקילים על מערכות הגוף בהסתגלות לסביבה. ייחודם המרכזי הוא בהפחתת רמות המתח". כשאתה אומר מתח למה אתה מתכוון? "גוף האדם משחרר את...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו