השפית שממציאה את הגלגל עם פאייה טבעונית

כאשר השפית הטבעונית שירה גדות מנסה לפתח מנה חדשה היא שואלת את עצמה מה קיים עכשיו בשוק ומה בא לה לאכול. כך נולדה המנה הנהדרת של פאייה עם דלועים, שעועית וקייל

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

אומרים שנקודת התורפה של הטבעונות היא המנה העיקרית: לא מעניינת ולא משביעה. אז אומרים. מנת הפאייה שיצרה שירה גדות, השפית של מסעדת אנסטסיה, מוכיחה את ההיפך. כל ביס שונה מקודמו וטעים ממנו. מנה אחת משביעה שני רעבים. תבשיל שמתאים מאוד לטבעונים שרוצים לצום ביום הכיפורים, אבל לא רוצים להתעורר רעבים באמצע הלילה. החסרון היחיד: זאת לא מנה לעצלנים, ודאי לא למי שמתקינים ארוחה משאריות ושזו ההשראה העיקרית שלהם. הפוסלת במומה פוסלת.

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ