בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

השפית שממציאה את הגלגל עם פאייה טבעונית

כאשר השפית הטבעונית שירה גדות מנסה לפתח מנה חדשה היא שואלת את עצמה מה קיים עכשיו בשוק ומה בא לה לאכול. כך נולדה המנה הנהדרת של פאייה עם דלועים, שעועית וקייל

7תגובות
הפאאיה הטבעונית של שירה גדות
מגד גוזני

אומרים שנקודת התורפה של הטבעונות היא המנה העיקרית: לא מעניינת ולא משביעה. אז אומרים. מנת הפאייה שיצרה שירה גדות, השפית של מסעדת אנסטסיה, מוכיחה את ההיפך. כל ביס שונה מקודמו וטעים ממנו. מנה אחת משביעה שני רעבים. תבשיל שמתאים מאוד לטבעונים שרוצים לצום ביום הכיפורים, אבל לא רוצים להתעורר רעבים באמצע הלילה. החסרון היחיד: זאת לא מנה לעצלנים, ודאי לא למי שמתקינים ארוחה משאריות ושזו ההשראה העיקרית שלהם. הפוסלת במומה פוסלת. הנה המתכון בתוספת הערות מועילות של גדות. פאייה דלועים (ארבע מנות): לפני הכל —...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו