המהפכה החקלאית הבאה היא בשר מתרבית - וגם כאן ישראל היא מעצמה

אפשר לאכול את הפרה ולהשאיר אותה שלמה: קוראים לזה "בשר מתורבת" או "בשר נקי", הוא מיוצר מתרביות תאים ורונן בר מנהל עמותה המקדמת את פיתוחו. מתי זה יעלה על הצלחת שלנו והאם בר הטבעוני יאכל ממנו?

רחל טלשיר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רחל טלשיר

התופעה החדשנית בתחום המזון, שהיא גם מטלטלת וגם מעוררת השראה, היא בשר מתורבת: נתחי בשר למאכל שמיוצרים על ידי תרבית תאים במעבדה, ללא פגיעה בבעלי החיים ובסביבה. רונן בר, מנהל "העמותה לחקלאות מודרנית" שפועלת לקידום הייצור של בשר מתורבת, מסביר למה מדובר לדעתו במהפכה החקלאית השנייה ואיך אפשר לאכול את הפרה ולהשאיר אותה שלמה. "מתורבת", כמו שאפשר לשים לב, זה לא רק מלשון תרבית אלא גם רומז לאכילה לא קניבלית.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ