ממרח אומבושי למעי רגיז כבר ניסית?

הם מחזקים את מערכת העצבים, טובים למערכת העיכול וחלקם אפילו טעימים: המלצה על ארבעה מוצרים מהמטבח המקרוביוטי

רחל טלשיר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רחל טלשיר

כולם מחפשים פתרונות פשוטים, רצוי בעלי סגולות פלאיות. למשל, אבקה שמונחת על המדף בצנצנת וכפית ממנה משדרגת בקלות את התפריט מבחינה בריאותית וגם מוסיפה לו טעם וצבע. הסוגה הזו גדושה בשמות חדשים מעולם הסופר־פוד אבל יש לה עוד כמה הסתעפויות. ביניהן מחלקת המוצרים המוכנים שמאפיינים את המטבח המקרוביוטי ומתפקדים כמשדרגים זריזים. את הקוֹקוֹ, תערובת דגנים קלה לשימוש, מצוינת לעצלנים, הציגה כאן בעבר סיגל תבור, בעלת קייטרינג מקרוביוטי. ישנם עוד ארבעה מוצרים שהיא ממליצה עליהם: ממרח אומבושי, שבבי קוזו, אבקת אצות ותערובת גומסיו. כולם, היא מעידה, מסייעים בפתרון תקלות בריאותיות בדרגות חומרה שונות ובנוסף מוסיפים טעם וצבע.

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ