בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ממרח אומבושי למעי רגיז כבר ניסית?

הם מחזקים את מערכת העצבים, טובים למערכת העיכול וחלקם אפילו טעימים: המלצה על ארבעה מוצרים מהמטבח המקרוביוטי

4תגובות
מימין למעלה ועם כיוון השעון: ממרח אומבושי, שומשום גומסיו,
תבלין אצות ים וקוזו
אבישג שאר-ישוב

כולם מחפשים פתרונות פשוטים, רצוי בעלי סגולות פלאיות. למשל, אבקה שמונחת על המדף בצנצנת וכפית ממנה משדרגת בקלות את התפריט מבחינה בריאותית וגם מוסיפה לו טעם וצבע. הסוגה הזו גדושה בשמות חדשים מעולם הסופר־פוד אבל יש לה עוד כמה הסתעפויות. ביניהן מחלקת המוצרים המוכנים שמאפיינים את המטבח המקרוביוטי ומתפקדים כמשדרגים זריזים. את הקוֹקוֹ, תערובת דגנים קלה לשימוש, מצוינת לעצלנים, הציגה כאן בעבר סיגל תבור, בעלת קייטרינג מקרוביוטי. ישנם עוד ארבעה מוצרים שהיא ממליצה עליהם: ממרח אומבושי, שבבי קוזו, אבקת אצות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו