בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

היא היתה כוהנת הרו־פוד, עכשיו היא כבר לא

מאז שפירסמה את ספרה החלוצי "איך אומרים Raw Food בעברית?" עברה שלומית מנברג מהפך אל תזונה מורכבת יותר, הכוללת יוגורט, ביצים ואפילו בשר לפעמים. מצד שני, היא לא שוכחת מה שלמדה במסעות הטבעונות שלה

100תגובות
שלומית מנברג ובנה (משמאל) בביקור בארץ. "יש לרו פוד יתרון משמעותי כתזונה מנקה אבל כתזונה יחידה הוא לא מתאים לי ולא למזג האוויר בו אני חיה כיום"
רמי שלוש

התחושה בפתח השנה החדשה היתה שאף פעם לא היו יותר אנשים שגזרו על עצמם מגבלות תזונתיות יותר מכעת, אבל במקביל מתרבים הווידויים של מי שהחליטו להרפות. הנה סיפור אישי אחד של שלומית מנברג שלפני שבע שנים כתבה, עיצבה והוציאה לאור את הספר החלוצי "איך אומרים Raw Food בעברית?" ובו המליצה לאמץ תפריט טבעוני שפוסל גם אוכל מאודה, מבושל או אפוי. את ישראל עזבה מנברג לפי 11 שנים. כיום היא גרה בהרי סנטה קרוז בקליפורניה עם בעלה ניית׳ן ובתם איילה ועוסקת בריפוי גוף ונפש דרך תזונה, מסאז׳, ניקוי איורוודי וייעוץ נפשי....



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו