היא היתה כוהנת הרו־פוד, עכשיו היא כבר לא

מאז שפירסמה את ספרה החלוצי "איך אומרים Raw Food בעברית?" עברה שלומית מנברג מהפך אל תזונה מורכבת יותר, הכוללת יוגורט, ביצים ואפילו בשר לפעמים. מצד שני, היא לא שוכחת מה שלמדה במסעות הטבעונות שלה

רחל טלשיר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רחל טלשיר

התחושה בפתח השנה החדשה היתה שאף פעם לא היו יותר אנשים שגזרו על עצמם מגבלות תזונתיות יותר מכעת, אבל במקביל מתרבים הווידויים של מי שהחליטו להרפות. הנה סיפור אישי אחד של שלומית מנברג שלפני שבע שנים כתבה, עיצבה והוציאה לאור את הספר החלוצי "איך אומרים Raw Food בעברית?" ובו המליצה לאמץ תפריט טבעוני שפוסל גם אוכל מאודה, מבושל או אפוי.

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ